Filtros : "Panea, Begoña" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Foods. Unidade: FZEA

    Subjects: OVINOS, CORDEIROS, CARNES E DERIVADOS, CONSUMIDOR

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BATTAGIN, Heloísa Valarine e PANEA, Begoña e TRINDADE, Marco Antonio. Study on the lamb meat consumer behavior in Brazil. Foods, v. 10, n. 8, p. 1-16, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods10081713. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Battagin, H. V., Panea, B., & Trindade, M. A. (2021). Study on the lamb meat consumer behavior in Brazil. Foods, 10( 8), 1-16. doi:10.3390/foods10081713
    • NLM

      Battagin HV, Panea B, Trindade MA. Study on the lamb meat consumer behavior in Brazil [Internet]. Foods. 2021 ; 10( 8): 1-16.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods10081713
    • Vancouver

      Battagin HV, Panea B, Trindade MA. Study on the lamb meat consumer behavior in Brazil [Internet]. Foods. 2021 ; 10( 8): 1-16.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods10081713

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024